Νέος θάνατος από κορωνοϊό στο Ηράκλειο –Νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο

Έξι θάνατοι μέσα σε έξι μέρες

Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό καταγράφεται στην Κρήτη. Μία γυναίκα 86 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν.

Η άτυχη ηλικιωμένη, ήταν κάτοικος του Ευαγγελισμού του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Από κορωνοϊό νοσηλεύονται ο σύζυγος της και ο γιος της.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι του Ευαγγελισμού είχαν ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες να τους γίνουν rapid test μετά τα αυξημένα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην περιοχή τους.

Στις 19 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν 102 rapid test στον Ευαγγελισμό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και προέκυψε 1 θετικό (0,98%). Αφορούσε μία γυναίκα 69 ετών.

Έξι θάνατοι μέσα σε έξι μέρες

Έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στα νοσοκομεία του Ηρακλείου από επιπλοκές του κορωνοϊού μέσα σε έξι μέρες.

Η αρχή έγινε στις 23 Φεβρουαρίου όταν ένας 85χρονος άνδρας αφήνει την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου.

Στις 26 Φεβρουαρίου δύο άνθρωποι «έφυγαν» με διαφορά λίγων μόλις λεπτών. Πρόκειται για έναν 74χρονο που νοσηλευόταν στην κλινική covid του Βενιζελείου καθώς και έναν 62χρονο που βρισκόταν στην ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου.

Στις 27 Φεβρουαρίου μία 76χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Στις 28 Φεβρουαρίου ο 42χρονος εικονολήπτης Γιώργος Λιακάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο ο οποίος αρχικά εισήχθη στην κλινική covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε.

1 Μαρτίου μία 86χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ