Τι συμβαίνει στο Βενιζέλειo; 5 νεκροί σ ένα 24ωρο κι η ζωή συνεχίζεται…

Petite Perle 300×250

Προβληματίζει αν μη τι άλλο, η εικόνα που παρουσιάζει το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως αυτή των προηγούμενων 24ώρων.

Το Βενιζέλειο "έσπασε" ένα μακάβριο ρεκόρ, καθώς μέσα σε περίπου 24ωρες, πέντε (5) άνθρωποι, άφησαν την τελευταία τους πνοή, στα κρεβάτια του.

Η Κρήτη υγειονομικά, δοκιμάζει ΤΩΡΑ τα όρια της αντοχής της απέναντι στην πανδημία, ωστόσο είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, ότι στο νησί υπάρχουν πλέον νοσηλευτικά ιδρύματα, διαφορετικών ταχυτήτων, ως προς τον τρόπο λειτουργίας – αποτελεσματικότητας τους, απέναντι στην διαχείριση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Βενιζέλειο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, που ο covid-19 "χτυπάει" ανελέητα την Κρήτη, αποτελεί ηχηρό καμπανάκι για την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, εκτός κι αν η κ. Μπορμπουδάκη και οι συνεργάτες της, δεν το ακούν ή δεν θέλουν να το ακούσουν.

Το Βενιζέλειο για μια ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες, γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον υγειονομικό "χάρτη" του νησιού και η άποψη αυτή, δεν αποτελεί εγκάθετη δημοσιογραφική αντίληψη αλλά κοινό νου.

Οι διαδοχικοί θάνατοι, ακολούθησαν της εφαρμογής του ιδιαίτερου πρωτοκόλλου – το οποίο θέσπισε μονομερώς με απόφαση της – η διοίκηση του εν λόγω νοσοκομείου.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης, οφείλει να κοιτάξει την κατάσταση στα μάτια, πριν αυτή, λάβει ακόμη πιο επικίνδυνες διαστάσεις.

Και η στιγμή αυτή, δείχνει να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά…

                                          Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                   "Ο Κύριος Έπαρχος"

KRITI360.GR

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ