Καμία επίσημη ενημέρωση για χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Petite Perle 300×250

Η απάντηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη στον Βασίλη Κεγκέρογλου

Β. Κεγκέρογλου: Ενημερώστε μας τι συμβαίνει με τον ΒΟΑΚ και το Ταμείο Ανάκαμψης

Γ. Κεφαλογιάννης: Δεν υπάρχει μέχρι τώρα επίσημη ενημέρωση για απόρριψη της Κυβερνητικής πρότασης χρηματοδότησης του ΒΟΑΚ, ύψους 800 εκ από το Ταμείο Ανάκαμψης.​

Απαντώντας σε ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, ο Υφυπουργός Υποδομών,  κ. Κεφαλογιάννης επιχείρησε να δώσει τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την απόρριψη χρηματοδότησης του έργου του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου εκτός από την γραπτή ερώτηση που κατέθεσε χθες για το θέμα, σήμερα, στην Ολομέλεια της Βουλής επ΄ ευκαιρίας άλλης επίκαιρης ερώτησης, ζήτησε εξηγήσεις από τον παριστάμενο Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη.

Ο Βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Υπουργός οφείλει να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγo για μη αποδοχή της πρότασης του Υπουργείο Υποδομών για χρηματοδότηση, ύψους 800 εκ. του έργου του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης, μεταφέροντας παράλληλα και τις αντιδράσεις των φορέων για το θέμα αυτό.

Ο Υφυπουργός, απαντώντας στο κ. Κεγκέρογλου, τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Κυβέρνησης για απόρριψη της πρότασης της για χρηματοδότηση, ύψους 800 εκ του έργου του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Βουλευτής εξερχόμενος από την αίθουσα της Ολομέλειας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει απορριφθεί η πρόταση της Ελληνικής κυβέρνησης, ελπίζοντας όμως ότι θα ενταχθεί οριστικά το έργο του ΒΟΑΚ στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ