Δίνει τη μάχη του το 2 ετών αγγελούδι να κρατηθεί στη ζωή στο ΠΑΓΝΗ-Προσευχές για 2ο θαύμα

Petite Perle 300×250

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο ελπίζει και προσεύχεται για το μόλις 2 ετών αγγελούδι από τη Λιγόρτυνο που δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο ΠΑΓΝΗ.

Το παιδάκι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του "νεκρό", όπως είπαν οι γιατροί, μέσα σε βαρέλι με νερό στο υπόγειο του σπιτιού του.

Κι ενώ οι γονείς του θρηνούσαν για την απώλεια ξαφνικά μετά από ώρα ανέκτησε σφυγμό ενώ γινόταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο νεκροτομείο.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Χάρακα, διασωλήνωσαν το παιδί ενώ οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ παίδων. Κάθε λεπτό που περνάει από εκείνη την ώρα είναι κρίσιμο για το παιδί που είναι το τρίτο της οικογένειας.

Σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είπε ότι «είναι από τις περιπτώσεις που η επιμονή και η πίστη των γιατρών του Κ.Υ και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν και «θαύματα».Μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας κατά τις οποίες το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, οι γιατροί πέραν των πρωτοκόλλων επέμειναν και τελικά όπως όλα δείχνουν -αν και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- υπάρχει πιθανότητα να σωθεί».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ