Κάλεσμα στην Διαδικτυακή εκδήλωση από την Ομάδα Γυναικών Ηρακλείου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Ομάδα Γυναικών Ηρακλείου καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις φοιτήτριες, τις μαθήτριες σε διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/3 στις 6 μμ με θέμα : «Αποκαλύπτουμε τους πραγματικούς ενόχους. Χτίζουμε ασπίδα προστασίας στην πολύμορφη βία κατά των γυναικών». 

Η Ομάδα Γυναικών Ηρακλείου, όπως και όλες οι Ομάδες Γυναικών που συσπειρώνονται στην ΟΓΕ, εδώ και 45 χρόνια, συνεχίζουν αταλάντευτα τον συλλογικό αγώνα απέναντι σε κάθε μορφή βίας κατά των γυναικών, που εντείνει την ανισοτιμία τους και βάζει φραγμό στην ικανοποίηση των αναγκών τους. 

Καλούμε όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συμμετέχουν στην διαδικτυακή εκδήλωση, ώστε να έρθει πείρα από τους χώρους όπου ζει και εργάζεται η γυναίκα της εργατικής τάξης και να αναδειχθούν οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που έχουν διαμορφώσει αυτή τη σκληρή πραγματικότητα αλλά και η διέξοδος μέσα από το συλλογικό αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Related Articles