ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ – Ιδού ο δολοφόνος του ψυχιάτρου που βίασε 3 γυναίκες παριστάνοντας τον αστυνομικό

Petite Perle 300×250

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 38χρονου δράκου της Θεσσαλονίκης ο οποίος βίαζε και λήστευε ανυπεράσπιστες γυναίκες στα σκοτεινά δρομάκια της πόλης, παριστάνοντας τον αστυνομικό.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Σιάσιο του Ιορδάνη και της Ανδριανής γεννημένο το 1983 στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο με περιοριστικούς όρους, έχοντας εκτίσει ποινή για τη δολοφονία του 58χρονου ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Ζαφείρη.

Οι αρχές δημοσιοποίησαν τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 38χρονου στο πλαίσιο της έρευνας για τυχόν περισσότερα θύματα του «Δράκου» που έσπειρε τον τρόμο στις γυναίκες, προσποιούμενος ότι είναι ένστολος.

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388372 και 2310-388424 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ