«Πλημμύρισε» παπούτσια η πλατεία Ελευθερίας – Οργή επαγγελματιών που μένουν «ξεκρέμαστοι»

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συμβολική διαμαρτυρία στο κέντρο του Ηρακλείου

Γέμισε με παπούτσια η πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, μια παράδοξη εικόνα που συνάντησαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο. Πρόκειται για συμβολική διαμαρτυρία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) και ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης που υποστηρίζουν ότι οι έμποροι και επαγγελαμτίες έμειναν ξεκρέμαστοι στη διάρκεια της πανδημίας. Την διαμαρτυρία στηρίζουν και άλλοι φορείς και σύλλογοι. Στην απεργία συμμετέχουν σήμερα και οι φοροτεχνικοί του Ηρακλείου. 

Όπως αναφέρουν σε πανό οι διαμαρτυρόμενοι “φτάνει πια, όχι άλλα λουκέτα στις επιχειρήσεις μας” απευθυνόμενοι στην κυβέρνηση.

Οι επαγγελματίες κάνουν λόγο για «τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί και ελλιπή στήριξη από την Κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς».

Στη συνέχεια στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης ενημερώνουν για τα αιτήματά τους  τους υπουργούς Οικονομικών – Ανάπτυξης όπως και στους βουλευτές της Κρήτης οι οποίοι έχουν κληθεί. 

Πηγή: neakriti.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...