Ο Α.Ο Δαμάστας θωρακίζει τα μετόπισθεν με το Δημήτρη Ζαφείρη

Petite Perle 300×250

Ένα εξαιρετικό δίδυμο τερματοφυλάκων θα διαθέτει με την επανέναρξη της Γ' Εθνικής ο ΑΟ Δαμάστας.

Μαζί με την σταθερή παρουσία του Βαγγέλη Δημαράκη, τα γκολπόστ θωρακίζονται με την εμπειρία του Δημήτρη Ζαφείρη, διαθέτοντας πλέον δύο από τους κορυφαίους τερματοφυλάκων που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Ο 27χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Ζαφείρης (γεν. 1994) συνέδεσε το όνομά του σε μικρότερη ηλικία με τον Ηρόδοτο, όπου γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες και γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ηροδότου, όπου έπαιξε για αρκετά χρόνια βασικός ενώ κατέκτησε δύο Κύπελλα ΕΠΣΗ και ένα Super Cup.

Επίσης αγωνίστηκε στην Δόξα Γαλιάς, παίζοντας μέχρι και στον τελικό πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, στο Αθλόπολις αλλά και στον Πόρο, όπου πανηγύρισε δύο ανόδους, από την Α2 στην Α1 ΕΠΣΗ και από την Α1 ΕΠΣΗ στην Γ' Εθνική.

Την περσινή σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ με τον Αλμυρό, όπου και πάλι το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει και με την ομάδα του Γαζίου την άνοδο στην Γ' Εθνική. Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν (2020-2021) βρήκε τον Δημήτρη Ζαφείρη να υπερασπίζεται τα γκολπόστ του ΑΟ Τυμπακίου.

Μετά από συμφωνία του ΑΟ Δαμάστας με τον ΑΟ Τυμπακίου ο 27χρονος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί μέχρι τέλος της σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας στην Γ' Εθνική. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση τον ΑΟΤ και τον πρόεδρό του κ. Αντώνη Λαμπράκη.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Δημήτρη Ζαφείρη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ