Super League 2: Για το restart ο Εργοτέλης

Petite Perle 300×250

Nα πλησιάσει την κορυφή θέλει η Ξάνθη

Τα παιχνίδια Εργοτέλης – Τρίκαλα (14:45 ΕΡΤ3) και Ξάνθη- Καραϊσκάκης (14:45 ERTSPORTS) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με τρεις αγώνες ανοίγει το Σάββατο (3/4) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Στις 14:45 στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο, ο  Εργοτέλης υποδέχεται τα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη στοχεύει στην επιστροφή του στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, βάζοντας παράλληλα στο αρνητικό σερί που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα και παράλληλα να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν θα έχει στην διάθεση του για το ματς με τους Θεσσαλούς τον τιμωρημένο Πέιο, αλλά και τους τραυματίες Νεράλ, Σαρρή.

Από την πλευρά τους οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι θα έχουν στον πάγκο τους τον Βασίλη Καλογιάννη, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού στοχεύουν στην επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τα Χανιά. Εκτός πλάνων για την ομάδα των Τρικάλων στην οποία υπάρχουν έξι κρούσματα κορωνοϊού, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί πόσα από αυτά αφορούν ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί για την αναμέτρηση απέναντι στους Κρητικούς οι Ζώγκος, Κεχαγιάς, Φουτσίνι, Γκάρας, Ντάνας και Νάστος.

Τέλος στο άλλο παιχνίδι, που επίσης γίνεται την ίδια ώρα στα Περιβόλια τα Χανιά τίθενται αντιμέτωπα με τον Διαγόρα. Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά την εκτός έδρας νίκη τους στα Τρίκαλα θέλουν να πετύχουν την τέταρτη τους εντός έδρας νίκη και παράλληλα να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους, το οποίο και τρέχουν από τις αρχές Μαρτίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Εκτός πλάνων των «δελφινιών» για τον εν λόγω αγώνα έμειναν οι Ρέντζας, Ουνγιαλίδης, Ζιαμπάρης, Καρτσαμπάς και οι νεαροί Τριανταφυλλάκης, Μπερντίος και Μυφτάρι. Αντίθετα στην διάθεση του Κιλκισιώτη κόουτς τέθηκε ο Γκίνο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στον αντίποδα η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την βαριά εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, θα αγωνιστεί κόντρα στους Κρητικούς χωρίς τους τραυματίες Γεωργίου, Αυγενικού αλλά και τον Ντοριβάλ που έμεινε προληπτικά εκτός, καθώς επικαλέστηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με τους Ρουγκάλα, Καρατάσιο και Αλάεθ να τίθενται στην διάθεση του προπονητή τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:45 Εργοτέλης – Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

14:45 Ξάνθη – Καραϊσκάκης (ERTSPORTS)

14:45 Χανιά – Διαγόρας (ERTSPORTS 2)

Πηγή: sdna.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ