Συνάντηση Δημάρχου Μαλεβιζίου με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης Μιχάλη Προμπονά συνάντησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι χαρακτηρισμένες ως προστατευόμενες περιοχές Natura στο Δήμο Μαλεβιζίου, ο οποίος μάλιστα εντάσσεται και στο ΓεωπάρκοUnesco Ψηλορείτη.

Όπως τόνισε ο Μενέλαος Μποκέας: «Η δημιουργία μονάδων διαχείρισης των περιοχών Natura είναι το απαραίτητο βήμα για την όσο το δυνατόν πιο οργανωμένη προστασία και ανάδειξη τους. Για εμάς στο Μαλεβίζι περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη είναι έννοιες αλληλένδετες.

Με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Natura Κεντρικής και Ανατολικής ΚρήτηςΜιχάλη Προμπονά συζητήσαμε γύρω από ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.Παράλληλα εκφράσαμε τηθέλησή μας τα γραφεία της νέας Μονάδας να φιλοξενηθούν σε ακίνητο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προστασία της βιοποικιλότητας, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την αειφόρο ανάπτυξη»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...