Κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Παγκρήτιο Στάδιο για προετοιμασία

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο Παγκρήτιο Στάδιο για προετοιμασία βρίσκονται κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Πρόκειται για  τους αθλητές και προπονητές που επέλεξαν και φέτος το Ηράκλειο για να κάνουν  προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, τη δεδομένηστιγμή προπονούνται στο Παγκρήτιο οι αθλητές της προπονήτριας Ιωάννας Σιώμου και έπονται οι αθλητές του προπονητή Κώστα Ηλία.

Ο Δήμος Ηρακλείου, δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, παρά το γεγονός ότι λόγω πανδημίας  δεν είναι εφικτή η έλευση συλλόγων και αθλητών από το εξωτερικό για προετοιμασία, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να στηρίζει το πρόγραμμα αθλητικού προπονητικού τουρισμού, με την πεποίθηση ότι σύντομα οι συνθήκες θα επιτρέψουν εκ νέου στις διεθνείς αποστολές να έρθουν στο Ηράκλειο.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες δέκα αθλητές και αθλήτριες της ομάδας στίβου έκαναν χρήση του Σταδίου Ελευθερίας και των βοηθητικών του χώρων όπως ορίζουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., τηρώντας βέβαια όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

* Φωτογραφία από την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Στάδιο Ελευθερίας

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...