Ο Γιούχτας επικράτησε 2-0 του ΣΥΝΚΑ με πρωταγωνιστή τον Κατσικοκέρη

Petite Perle 300×250

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Γιούχτας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει δύσκολα το ΣΥΝΚΑ με 2-0, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης Γιούχτας και ΣΥΝΚΑ προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο μετά από την πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν σπουδαίες ευκαιρίες στα καρέ των δύο ομάδων.

Από το εικοσάλεπτο και μετά ο Γιούχτας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πλουσή, ωστόσο ο Παλυγιώργος έδιωξε εντυπωσιακά. Στην συνέχεια το ΣΥΝΚΑ ήταν αυτό που πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε με την σειρά του μια ευκαιρία με τον Βαρουξάκη, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο.

Εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία στο ημίχρονο, ο Γιούχτας κέρδισε πέναλτι με τον Σφυρογιαννάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσικοκέρης ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 1-0.

Με την επανέναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιούχτας πήρε σαφέστατο προβάδισμα νίκης, όταν ο Σφυρογιαννάκης έβγαλε σέντρα από τα δεξία και ο Κατσικοκέρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΣΥΝΚΑ κάνοντας το 2-0.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τον Γιούχτα να κάνει σωστή διαχείριση του αποτελέσματος χωρίς να δεχτεί μεγάλη πίεση στα καρέ του Κόλλια.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Μηνά Πίτσου να είναι καλά κλεισμένη στην άμυνα και έτσι ο Γιούχτας πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Γιούχτας  Κόλλιας, Γερακιός, Μαυρουδής, Ραπτάκης, Τζανής, Πλουσής, Μαυρομάτης, Πλουσής Β., Σφυρογιαννάκης, Κατσικοκέρης, Σαββίδης.

 ΣΥΝΚΑ Παλυγιώργος, Βαρουξάκης, Σκούλας, Αργυρουδάκης, Βλαχάκης, Τρικουνάκης, Μαθιουδάκης, Νικόλτσης, Κόλλα, Μάστορας, Αφράτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ