Κώστας Σπυρόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό – Δίνει μάχη να μην διασωληνωθεί

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη αναπνοής 

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Τα βαριά συμπτώματα, τα οποία παρουσίασε και επιδεινώθηκαν μέρα με την ημέρα, ανάγκασαν σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τους γιατρούς να του τοποθετήσουν μηχανική υποστήριξη αναπνοής με αναπνευστήρα, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν την σωστή λειτουργία των πνευμόνων του. Στην απόφαση αυτοί οι γιατροί κατέληξαν μετά τα αποτελέσματα των αξονικών που έκαναν στον ηθοποιό και τα οποία φανέρωσαν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες εξαιτίας του ιού. Μέχρι αυτή την ώρα ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο covid-19 λαμβάνει κανονικά την ενδεικνυόμενη για την κατάσταση του θεραπευτική αγωγή με τον ίδιο να δίνει την δική του μάχη ώστε να μην χειροτερέψει επιπλέον η υγεία του και χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος του Αλέξιος Στεφανάκης οι δυο τους μίλησαν πριν από δυο ημέρες:

«Η κατάσταση του είναι πραγματικά δύσκολη. Μιλήσαμε πριν από δυο ημέρες. Εύχομαι να κάνε πραγματικά όλα καλά».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...