Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Κατονόμασε τον δράστη η 25χρονη

Petite Perle 300×250

"Προσπάθησε να με σκοτώσει"

Θέμα ωρών φαίνεται να είναι πλέον η σύλληψη του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη, με θύμα μια 25χρονη έγκυο, καθώς η ίδια ανακάλεσε την αρχική κατάθεσή της και αποκάλυψε ότι τον γνώριζε. Συγκεκριμένα, η 25χρονη αλλάζοντας τα όσα είχε αναφέρει στην πρώτη της κατάθεση, ανέφερε ότι πρόκειται για παιδικό της φίλο.

Οι αστυνομικοί έστρεψαν από την πρώτη στιγμή τις έρευνες στις προσωπικές επαφές της 25χρονης και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους για τον δράστη της επίθεσης. Ο άντρας που την αιφνιδίασε με ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό είναι φίλος από το παρελθόν.

"Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη", ανέφερε η 25χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση.

Περίπου μία ώρα ήταν η διάρκειά της νέας αυτής κατάθεσης που έδωσε η 25χρονη έγκυος στους άντρες της ασφάλειας. Αν και αρχικά είχε υποστηρίζει ότι δεν αναγνώρισε ποιος της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο, τελικά φαίνεται πως τον κατονόμασε και είναι θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την κατάθεση η κοπέλα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο της επίθεσης και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό στην Κυψέλη συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στην οδό Ηπείρου, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής. Η 25χρονη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ευτυχώς όμως τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και δεν κινδύνεψε η εγκυμοσύνη της.

Σε κάθε περίπτωση, ο δράστης που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα κληθεί να εξηγήσει τα κίνητρά του.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ