Σε προληπτική καραντίνα τρεις άνδρες του Α. Τ Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Σε περιπέτειες έβαλε την τοπική ΕΛΑΣ  η σύλληψη του νεαρού  που πυροβολούσε στον αέρα στην πλατεία του Γαζίου

Μπορεί ο νεαρός που έκανε άνω – κάτω το Γάζι πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι κρότου, το βράδυ του Σαββάτου, να αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, έβαλε όμως σε περιπέτειες την τοπική  ΕΛΑΣ, για άλλο λόγο.

Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 19χρονος με καταγωγή από τα  Ανώγεια, συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης, στην αρχή της 62 Μαρτύρων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων, από μεικτό κλιμάκιο αστυνομικούς του Α' Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, της Ομάδας ΔΙΑΣ  και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου.

Νωρίτερα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν στην πλατεία Γαζίου από την πίσω πλευρά και πυροβόλησε με το αβολίδωτο πιστόλι που κρατούσε, ενώ πάνω η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ανέφερε ότι  υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει κορωνοϊό καθώς έχει το οικείο του περιβάλλον.

Το πρώτο τεστ που του έγινε ήταν θετικό και θετικό ήταν και το μοριακό που υπεβλήθη όπως λένε οι πληροφορίες.

Όσοι ενεπλάκησαν στη σύλληψη του νεαρού τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Α. Τ Μαλεβιζίου σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν τρία άτομα ενώ στους χώρους του αστυνομικού τμήματος έγινε απολύμανση την Κυριακή.     

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ