Χαρές στο Δημαρχείο – Κι’ άλλη τούρτα για τον Μενέλαο Μποκέα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, γίνεται σήμερα 39 ετών και όπως είναι λογικό στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου επικρατεί μία νότα χαράς.

Νωρίς το πρωί οι κυρίες Βογιατζή και Βολανάκη είχαν εισέλθει στο γραφείο του Δημάρχου για τις ευχές.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το γραφείο του Δημάρχου, όπου υπάλληλοι και οι αντιδήμαρχοι “εισέβαλλαν” στο γραφείο του εορτάζοντα.

Την τούρτα κρατούσε η στενή συνεργάτης του, Αντιγόνη Καμπάνη, η οποία νωρίτερα είχε ευχηθεί στο προσωπικό του προφίλ: Δήμαρχε πάντα ψηλά! Πάντα να κατακτάς κορυφές! Με υγεία και χαμόγελο, στην αγκαλιά της οικογένειάς σου! Και στα 100!

Όλοι οι αντιδήμαρχοι ήταν παρόντες. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι Γιώργος Πετούσης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, Γρηγόρη Περυσινάκης και Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ενώ λίγο πιο πίσω ήταν οι Νίκη Ζερβού, Γρηγόρης Φασουλάκης και Μπάμπης Κουτσογιάννης.

Τέλος, όπως βλέπουμε η τούρτα έχει πάνω το νούμερο 39 και είναι με μπλε χρώμα, όπως και σε μπλε ζαχαρόπαστα είναι γραμμένη και η ευχή “Χρόνια Πολλά Δήμαρχε”. Όπως φαίνεται και από την ενδυμασία του Δημάρχου το μπλε είναι το αγαπημένο του χρώμα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...