Στην λίστα της Ντόρτμουντ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Έναν διεθνή Έλληνα θέλει η Μπορούσια Ντόρτμουντ κι ετοιμάζεται να… σπρώξει πολλά εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι!

«Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι που ακολουθεί για την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Γερμανική ομάδα έχει το θέμα του Χάλαντ σε πρώτο πλάνο όπως είναι λογικό, θέλοντας να τον κρατήσει στις τάξεις της, τη στιγμή που ο Μίνο Ραϊόλα κάνει τα… δικά του, ετοιμάζοντας προτάσεις εκατομμυρίων για τον Νορβηγό.

Πέρα απ' αυτή την υπόθεση, όμως, η Ντόρτμουντ έχει στο μυαλό της ήδη και την ενίσχυσή της. Με τη θέση του τερματοφύλακα να είναι μία απ' αυτές που δίνει προτεραιότητα.

Ο λόγος φυσικά για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο ομογενής απ' τη Γερμανία άσος που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Μπενφίκα, παίρνοντας μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Βεστφαλών για ενίσχυση κάτω απ' τα δοκάρια!

Μάλιστα όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Abola», ο «Όντι» που υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γερμανίας (μέχρι και την Ελπίδων) ενημέρωσε τους «αετούς» της Λισαβόνας πως θέλει να παραχωρηθεί το καλοκαίρι! Με την Ντόρτμουντ να είναι η… πέτρα του σκανδάλου!

Η Μπενφίκα δε λέει όχι στην πώληση του Βλαχοδήμου, αλλά για να συναινέσει θα χρειαστεί να ακούσει ένα ποσό τουλάχιστον 20.000.000 ευρώ! Οτιδήποτε λιγότερο, δεν το συζητούν οι Πορτογάλοι.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν έχει βάλει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης στον Βλαχοδήμο, τον οποίο πούλησε εναντι 1,5 εκατ. ευρώ, επείδη χρειαζόταν ρευστό για να γλιτώσει την χρεοκοπία, μετά την άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου να πληρώνει τις υποχρεώσεις του. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ