Σε εξέλιξη είναι τα rapid test στις Κορφές

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Ικανοποιητική η προσέλευση των κατοίκων

Σε εξέλιξη είναι στις Κορφές οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) που  πραγματοποιούνται σε πεζούς από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Η προσέλευση είναι ικανοποιητική καθώς μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί στη σχετική διαδικασία περισσότεροι από 50 κάτοικοι.

Ωστόσο είναι σημαντικό να ελεγχθούν περισσότεροι κάτοικοι για αυτό και ο πρόεδρος της Κοινότητας, Κώστας Φαραζάκης κάλεσε τους πολίτες των Κορφών αλλά και των γύρω χωριών, να μη διστάζουν και να υποβληθούν στο τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή έχουν εντοπιστεί δύο θετικά κρούσματα.

Οι δειγματοληψίες θα  διεξάγονται έως τις 13:00- αν υπάρχει ανάγκη θα δοθεί παράταση-   στο Δημοτικό Σχολείο Κορφών.  

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Μαλεβιζίου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...