Μπορούσε και την νίκη ο Αλμυρός στην Νέα Αλικαρνασσό 1-1 με Ηρόδοτο

Petite Perle 300×250

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με φάσεις και ρυθμό, Ηρόδοτος και Αλμυρός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε δυνατά, πιάνοντας στον ύπνο τον Αλμυρό και στο 3ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκίνη σε 1-0 .

Στο 8' ο Ποτουρίδης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο Μυλωνάς έκανε νέα προσπάθεια, όμως το σουτ του κόντραρε εκ νέου και κατέληξε κόρνερ.

Νέα ευκαιρία στο 31' με εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα, ο Ποτουρίδης με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Γκίνη και αυτός από κοντά αστόχησε.

Στη συνέχεια ο Αλμυρός ανέβασε την απόδοση του, βγήκε από τα «καρέ» του και πίεσε αρκετά τον Ηρόδοτο, που προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταγραφεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός μπήκε δυνατά, αρχικά απείλησε με σουτ του Μέντες στο 49', όμως ο Γεωργίου μπλόκαρε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και μία εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση στο 63'.

Ο Αλμυρός ανέβασε έψαχνε περισσότερο το γκολ της ισοφάρισης, ενώ έχασε νέα ευκαιρία με τον Μίσκου να αστοχεί από το ύψος της περιοχής.

Όλα αυτά μέχρι το 75', όταν ο Μωραΐτης άνοιξε ωραία για τον Μίσκου, που από τα αριστερά έκανε παράλληλη συρτή σέντρα «βρίσκοντας» τον Πιερτζιάκομι και αυτός από 'κει δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο, όταν ο Κοιλιάρας βρέθηκε μέσα στη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι για χέρι αμυνομένου, όμως ο διαιτητής Πατεμτζής είχε άλλη άποψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 83' αποβλήθηκε ο Κανδηλάκης του Ηροδότου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Μωραίτης και Μέντες .

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Γκίνη, Κανδηλάκης, Κασαπάκης, Καργιωτάκης(60' λ.τ. Λουμπάκης), Κοιλιάρας, Μυλωνάς(69' Καλαμιώτης), Αργκιλέσι(69' Ζαφείρης), Λούσι, Ποτουρίδης(87' Μπαλάφας), Χαρίτος

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ρουμπάκης(65' Πιερτζιάκομι), Γενιτσαρίδης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Κέλι, Μίσκου, Αζίζι(65' Κουράκης), Μωραΐτης, Αγαπάκης, Μέντες

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ