Στέφανος Τσιτσιπάς: Να κλείσω το 2021 στο τοπ-3

Petite Perle 300×250

Ο Τσιτσιπάς τόνισε ότι ο τίτλος που πήρε στο Μόντε Κάρλο του έδωσε αυτοπεποίθηση και επισήμανε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι να κλείσει το 2021 στο Top-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει με εντυπωσιακό τρόπο στη χωμάτινη σεζόν, με τον Ελληνα τενίστα να έχει ένα τρόπαιο και έναν χαμένο τελικό στα πρώτα δύο τουρνουά που έγιναν σε clay courts.

Ο 22χρονος πήρε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και ηττήθηκε στον τελικό της Βαρκελώνης από τον Ράφαελ Ναδάλ, που κατέκτησε το Barcelona Open για 12η φορά στην καριέρα του. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας πλέον στρέφει το βλέμμα του στο Madrid Open που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, με στόχο φυσικά την… αρπαγή του τίτλου από τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Τιμ.

Το 2019 είχε βρεθεί στον τελικό και φέτος θα προσπαθήσει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ημέρες μετά τον τελικό στην Βαρκελώνη, μίλησε για τον μεγάλο του στόχο στο 2021, τονίζοντας ότι ο τίτλος στο Μόντε Κάρλο του έδωσε αυτοπεποίθηση.

«Ο τίτλος μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαι στην 1η θέση για το ATP Finals και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Πολλοί παίκτες θα ήθελαν να είναι στην κορυφή και πρέπει να συνεχίσω σε καλό ρυθμό και να κερδίζω πόντους. Θέλω να κερδίζω μεγάλους τίτλους. Γι' αυτό μου άρεσε να παίζω τένις όταν ήμουν παιδί και έβλεπα τους Φέντερερ,Ναδάλ, Τζόκοβιτς να κερδίζουν μεγάλους τίτλους. Ήθελα να γίνω σαν αυτούς.

Επόμενος στόχος μου είναι να τελειώσω το 2021 στο top-3. Θα ήταν συναρπαστικό. Αισθάνομαι πως έχω την δυνατότητα να κερδίσω πολλούς βαθμούς και αρκετές θέσεις ταυτόχρονα στην παγκόσμια κατάταξη, κατά την διάρκεια της χωμάτινης περιόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ