Αύριο στη Ροδιά η κηδεία του Νίκου Ντουλάκη

Petite Perle 300×250

Σε ηλικία 75 ετών απεβίωσε ο Νίκος Ντουλάκης από τη Ροδιά έπειτα από αρκετά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια, ενώ σύμφωνα με την οικογένεια το τεστ κορωνοιού που υπεβλήθη βγήκε αρνητικό.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 1.00 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο αγαπημένο του χωριό της Ροδιάς.

Υπήρξε Κοινοτικός Σύμβουλος Ροδιάς από το 1994 έως το 1998, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού και του Αγροτικού Συλλόγου Ροδιάς καθώς επίσης και ταμίας στον Σύλλογο των επαγγελματιών Ταξί.

Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Κοσμαδάκη- Ντουλάκη ο θάνατος της οποίας πριν λίγα χρόνια του είχε στοιχίσει πολύ, ενώ απέκτησαν και 5 παιδιά το Ζαχαρία, την Βασιλική, τη  Θεονύμφη και την Ευαγγελία.

Ο γιος του Ζαχάρης είναι σήμερα προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου της Ροδιάς και ο εγγονός του που φέρει και το όνομα του Νίκος αγωνίζεται στις Ακαδημίες του Εργοτέλη.

Ο εκδότης της Φωνής Μαλεβιζίου Σταύρος Στρατάκης εκφράζει στην οικογένεια του Νίκου Ντουλάκη τα συλλυπητήρια του και να είναι καλά να τον θυμούνται.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ