Δήμος Φαιστού & «Σκουτελικό» Μοιρών και Τυμπακίου κοντά σε όσους έχουν ανάγκη

Petite Perle 300×250

Μία ακόμα προσφορά για τις άγιες ημέρες του Πάσχα πραγματοποίησε ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με το Σκουτελικό Μοιρών και το Σκουτελικό Τυμπακίου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος μοιράστηκαν συνολικά 150 πλούσιες σε τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά και προϊόντα μακράς διάρκειας τσάντες, προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Δήμος Φαιστού και το Σκουτελικό , πρόσφεραν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε Ζαρό, Τυμπάκι και Μοίρες, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος χωρίς τα αναγκαία τρόφιμα για το Πάσχα.

«Αυτές τις άγιες ημέρες αγάπης στόχος μας είναι όλοι οι δημότες μας να ζήσουν τη χαρά των γιορτών» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και προσθέτει:

«Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια που υλοποιείται από το Δήμο και το Σκουτελικό Μοιρών και Τυμπακίου, ελπίζουμε πως προσφέρουμε χαμόγελα και φροντίδα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας. Χρόνια πολλά σε όλους και μακάρι του χρόνου οι συνθήκες να είναι πολύ καλύτερες, χωρίς το φόβο και το άγχος της υγειονομικής κρίσης που μας ταλανίζει, αλλά που πιστεύουμε ότι φθάνει στο τέλος της».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ