«Θρήνου Ωδή»- Εγκώμια με συντριβή και κατάνυξη από το Δήμο Μαλεβιζίου (video)

Τελευταία Ενημέρωση:

Τις πένθιμες ώρες της Μεγάλης Παρασκευής και τα Εγκώμια του Επιταφίου θρήνου αποδίδει σε ένα σύντομο κατανυκτικό βίντεο ο Δήμος Μαλεβιζίου, φέρνοντας τα πιο αγαπητά ψάλματα της Χριστιανοσύνης στην οθόνη μας. Το «Ω, γλυκύ μου έαρ», το «Αι γενεαί πάσαι» και το «Η ζωή εν τάφω», συγκινούν μέσα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Κεράς στον Κρουσώνα.

Με ερμηνεία από τους καλλιτέχνες Βασίλη Ξημέρη και Γεωργία Φραγκιαδάκη η εμπνευσμένη θρησκευτική μας ποίηση μας μυεί στην κατάνυξη των ημερών, έπειτα από την κορύφωση του Θείου Δράματος. Το βίντεο, γεμάτο από έντονα συγκινησιακά αισθήματα από την 1η και 3η στάση των Εγκωμίων έγινε με πρωτοβουλία και συντονισμό της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Εύας Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη. Σκηνοθεσία:  Κώστας Χαλαμπαλάκης.

Το βίντεο εντάσσεται στο πλαίσιο των διαδικτυακών δράσεων του Δήμου Μαλεβιζίου για τη Μεγάλη Εβδομάδα υπό τον γενικό τίτλο «Θρήνου Ωδή». Καλλιτέχνες και συντελεστές συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...