Γιόρτασαν τον Άγιο Γεώργιο στα Πάνω Καλέσσα (φώτο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με κάθε επισημότητα οι κάτοικοι των Πάνω Καλεσσών γιόρτασαν και φέτος τον πολιούχο τους Άγιο Γεώργιο, τηρώντας την παράδοση με την παρουσία γεωργαλίδικων αλόγων που συμμετείχαν στην περιφορά της εικόνας.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην εκκλησία που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού και προεξέχοντος του εφημέριου πατήρ-Μιχαήλ Κτιστάκη τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και η ευλόγηση των αρτοκλασιών.

Στη σύντομη τοποθέτηση του ο ιερέας της ενορίας ευχαρίστησε τις κ.Μπαλουζάκη, Ζαργιανάκη και την Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη για τη βοήθεια που πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας προς την εκκλησία.

Το θαυμασμό των πιστών κέρδισαν τα γεωργαλίδικα αλόγα με τους αναβάτες που συμμετείχαν στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου με μερικά να έχουν μία νευρικότητα από την παρουσία του κόσμου.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν εκτός της Χρύσας Λυρώνη, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης και η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Αστρινάκη που αντάλλαξαν με ευχές με τους συγχωριανούς τους

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...