Διαμαρτυρία πολίτη για τα σκουπίδια στο Γάζι

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Είναι γνωστή η ευαισθησία των ανθρώπων σε ότι έχει να κάνει με τη διατήρηση της καθαριότητας και των κανόνων υγιεινής στον περιβάλλον χώρο και ειδικότερα πέριξ της κατοικίας τους.

Όπως μας ενημέρωσε κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στο κέντρο του Γαζίου και πιο συγκεκριμένα της οδού Καζαντζάκη εντός της πλατείας που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος υπάρχουν οι έξυπνοι κάδοι.

Η καταγγελία- επισήμανση του δημότη είναι ότι οι κάδοι μέχρι τις 3 το μεσημέρι καθημερινά έχουν γεμίσει και τα σκουπίδια μαζεύονται σωρός μετά απ’ έξω ..

Δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα μας και να κάτσουμε στα μπαλκόνια μας και εκτός αυτό είναι εστία μόλυνσης τρέχουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια και η δυσοσμία γίνεται ακόμα χειρότερη. Πρέπει τουλάχιστον να αδειάζονται πιο συχνά δηλώνει στη Φωνή Μαλεβιζίου ο πολίτης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...