Έχασε ευκαιρία ο Άρης με Ολυμπιακό (1-1)

Petite Perle 300×250

Μια τεράστια ευκαιρία απώλεσε απέναντι στον Ολυμπιακό ο Αρης, που κατάφερε να χάσει τους βαθμούς της νίκης (1-1) κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του, στο "Βικελίδης". Χαμένο πέναλτι και δοκάρι στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους με μοιραίο τον Μπρούνο Γκάμα.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχασαν την ευκαιρία να κάνουν βήμα για τη 2η θέση στα πλέι οφ της Super League, απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό που παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα.

Πολύ νωρίς ο Αρης προηγήθηκε με γκολ του πρώην "ερυθρόλευκου" Μάνου και κρατούσε μία πολύ σημαντική νίκη μέχρι το 82′. Σε εκείνο το σημείο χτύπησαν οι δύο αλλαγές του Μαρτίνς, με τους ΧασάνΦορτούνη να συνεργάζονται άψογα και τον τελευταίο να τελειώνει τη φάση που άρχισε ο ίδιος για το 1-1.

Άρης-Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών των γηπεδούχων

Η μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε προς το τέλος με τον Αρη να κερδίζει πέναλτι στο 89′, από μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Σέντσε Σίλβα από τον Τιάγκο Σίλβα.

Ο Γκάμα ανέλαβε να εκτελέσει αλλά έστειλε τη μπάλα έξω από τα δοκάρια του Τζολάκη. Μάλιστα ένα λεπτό μετά ξανά ο Γκάμα είχε νέα τεράστια ευκαιρία για το 2-1, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα απ' την περιοχή, σταμάτησε αυτή τη φορά στο δοκάρι του Χανιώτη τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ένα στο ξεκίνημα σε γύρισμα του Ντρέγκερ και ακόμα ένα στο 20′ σε τελείωμα του Κάιπερς από δύσκολη θέση.

Κίτρινες Κάρτες: Μπελανουάν (38′), Ραντζέλοβιτς (51′),

Διαιτητής: Ρεϊνσρέιμπερ (Ισραήλ)
Βοηθοί: Μπίτον (Ισραήλ) – Σίμον (Ισραήλ)
4ος διαιτητής: Περράκης (Αθηνων)
VAR: Γκρίνφιλντ (Ισραήλ)
AVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης (39′ Ρόουζ), Μπεναλουάν, Τζέγκο (79′ Γκαρσία), Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο (69′ Σέντσε Σίλβα), Μάνος (69′ Ματίγια), Μαντσίνι (79′ Ιωάννου)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Σεμέδο, Ντρέγκερ (78′ Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά,, Σουρλής (77′ Μπουχαλάκης), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι (68′ Χασάν), Βαλμπουενά (68′ Φορτούνης), Κάιπερς (76′ Ελ Αραμπί)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ