Γ. Γεραπετρίτης: Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν θα καταργηθεί σύντομα

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το μέτρο της απγόρευσης κυκλοφορίας δεν θα καταργηθεί σύντομα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εκείνο που κάνουμε είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα». Για το ωράριο της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, είπε «θα διευρυνθεί σταδιακά».

Όσον αφορά τα   SMS στο 13033, ο υπουργός Επικρατείας, τόνισε πως «αυτή τη στιγμή η κατάσταση πηγαίνει καλά και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε». «Για ένα διάστημα ακόμη να είμαστε προσεκτικοί και αποστασιοποιημένοι», είπε και υπογράμμισε πως το SMS «θα εξακολουθεί να έχει πρακτική λειτουργία», ενώ «θα επαναξιολογηθεί με το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων».

Για τη μετακίνηση εκτός νομού, ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε πως το «πρωτόκολλο των μετακινήσεων θα είναι έτοιμο τις επόμενες ημέρες», ενώ έδωσε τέλος στα σενάρια περί ανοίγματος των μετακινήσεων με εμβόλιο ή self test.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...