Περιοδεία Στέλιου Πέτσα στην Κρήτη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη τις επόμενες τρεις μέρες.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει είναι το Πρόγραμμα  «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κ. Πέτσας θα ξεκινήσει τις επαφές του από το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο ενώ αναμένεται να βρεθεί και στο Ρέθυμνο αλλά και τα Χανιά.

Η περιοδεία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών ξεκινάει την Παρασκευή  το πρωί  όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Kρήτης, Γιάννη Κουράκη ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα βρεθεί με τοπικούς φορείς και δημάρχους του νομού Λασιθίου.

Το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα βρεθεί στο Ρέθυμνο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Μαρινάκη ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με όλους τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου.

Την Κυριακή ο κ. Πέτσας θα συναντηθεί στα Χανιά με το δήμαρχο Χανίων και λίγο αργότερα με τους δημάρχους του νομού Χανίων.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός, θα φτάσει το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο και η πρώτη επίσκεψη που θα κάνει θα είναι στην Περιφέρεια Κρήτης στις 9.30 με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Στις 10.30 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Κουράκη και τους δημάρχους του νομού Ηρακλείου με βασικό φυσικά θέμα συζήτησης το πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων «Αντ. Τρίτσης». Επίσης στα γραφεία της ΠΕΔθα πραγματοποιηθείσυνάντηση του κ. Υπουργού με τους  Δημάρχους Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδας, Φαιστού και Χερσονήσου.

Μία ώρα αργότερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό στο δημαρχείο όπου θα έχουν μία εκτενή συζήτηση για επιμέρους θέματα που αφορούν το δήμο Ηρακλείου.

Στις 12.30 ο κ Πέτσας θα αναχωρήσει για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης αρχικά και στη συνέχεια με και με τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Λασιθίου.

Το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα βρεθεί στο Ρέθυμνο. Στις 10.30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Γιώργο Μαρινάκη ενώ μία ώρα αργότερα θα υπάρξει συνάντηση με όλους τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί έργα που εκτελούνται με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών.

Την Κυριακή στις 9.00 ο κ. Πέτσας θα συναντηθεί στα Χανιά με το δήμαρχο Χανίων ενώ μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νομού Χανίων.

Related Articles