Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης για το ατύχημα της υπαλλήλου Καθαριότητας

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή το ρεπορτάζ της “Φωνής του Μαλεβιζίου” για το ατύχημα της υπαλλήλου που έπεσε νέφτι στο πρόσωπό της ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση στους πολίτες να μην πετάνε τα απορρίμματά τους εκτός των κάδων, αλλά και να προσέχουν τι πετάνε, διότι έχει παρατηρηθεί να τοποθετούνται μέσα στους κάδους χημικά ή εύφλεκτα υλικά, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να διατρέχουν κίνδυνο.

“Από την πλευρά μας κάναμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την εργαζόμενη μας, της οποίας της ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά της. Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησα μαζί της και ενημερώθηκα για την πορεία της υγείας της, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και ιατρός, Γρηγόρης Φασουλάκης, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν σε εφημερία στο νοσοκομείο”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αλμπαντάκης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...