Έτοιμη να υποδεχτεί λουόμενους η Δημοτική Ακτή Καρτερού

Petite Perle 300×250

Από αύριο Σάββατο, 15 Μαΐου, στις 09:00, ξεκινάει η επαναλειτουργία της Δημοτικής Ακτής Καρτερού. Ο χώρος έχει πλήρως εξωραϊστεί και συντηρηθεί από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Κατασκευών & Αυτεπιστασίας της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., οι εργαζόμενοι της οποίας φρόντισαν να είναι όλα έτοιμα, για να αποτελέσει και φέτος η Δημοτική Ακτή το απόλυτο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του χώρου, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, σε δήλωσή της ανέφερε: «Παραδίδουμε σε χρήση έναν ακόμη χώρο χαράς, αναψυχής, άθλησης και διασκέδασης. Έναν πολυχώρο που διαχειρίζεται η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. με τον ιδανικότερο τρόπο και με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής αξίας με έντονο κοινωνικό πρόσημο. Τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας και ενισχύοντας την τοπική οικονομία με τις συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει σε όλα μας τα καταστήματα με τοπικούς παραγωγούς και Γυναικείους Συνεταιρισμούς, στοχεύουμε να αποτελέσει η Δημοτική Ακτή Καρτερού αγαπημένο στέκι και για το καλοκαίρι του 2021. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, έτσι ώστε να λειτουργήσει η Ακτή Καρτερού, οργανωμένα και συντονισμένα, ως σημείο Beach Volley για το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει και ο αντίστοιχος σχεδιασμός για τη διαμόρφωση γηπέδων αντισφαίρισης ξυλορακέτας παραλίας, καλύπτοντας και αυτή την ανάγκη. Σύντομα, θα προχωρήσουμε και στις σχετικές ανακοινώσεις.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους συνεργάτες μου στη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. που και σε αυτή την περίπτωση κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία και να ολοκληρώσουν εγκαίρως όλες τις απαιτούμενες εργασίες.».

Σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του Επιχειρηματικού Τομέα της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Νεκτάριος Κανακαράκης τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εντατικής και ποιοτικής εργασίας συντηρήσεων, χάρη της δουλειάς  των εργαζομένων της Δεπαναλ Α.Ε. Η παραλία καθαρίστηκε από τα πιο σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό, οι ομπρέλες τοποθετήθηκαν στις ανάλογες αποστάσεις ενώ θα τοποθετηθούν τραπεζάκια με απολυμαντικά σεβόμενοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από το Σάββατο 15/05 θα  λειτουργήσει και το κυλικείο προσφέροντας καφέ και τυποποιημένα προϊόντα. Τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενήσουμε και άλλες δραστηριότητες  στην παραλία έτσι ώστε ο κόσμος να απολαύσει καλύτερα το μπάνιο του σε μια οργανωμένη  σύγχρονη παραλία.».

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ, διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης λουόμενων (αποδυτήρια, ντους, άνετο χώρο στάθμευσης, ομπρέλες, ξαπλώστρες, κλπ) ενώ λειτουργεί αναψυκτήριο από τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. με καλούδια από παραδοσιακούς Γυναικείους Συνεταιρισμούς της Κρήτης, εκλεκτά προϊόντα από παραγωγούς του τόπου μας, αλλά και άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Το ωράριο λειτουργίας της Ακτής Καρτερού είναι 09:00 – 20:00.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/depanal.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ