Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο Ηρακλείου και «Χαμόγελο του Παιδιού»

Petite Perle 300×250

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και του Οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνυπέγραψαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος .

Το σύμφωνο συνεργασίας έχει ως στόχο την πραγματοποίηση δράσεων για την προστασία καθώς και την κοινωνική φροντίδα παιδιών που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό Δήμος Ηρακλείου και «Χαμόγελο του Παιδιού» θα υποβάλουν από κοινού προτάσεις  στο πεδίο της παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, αλληλεγγύης, προαγωγής υγειάς παιδιών όσο και στο πεδίο της παρέμβασης και προστασίας των παιδιών, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν την κοινή δέσμευση ότι θα προβούν σε μια σειρά από συντονισμένες ενέργειες, με στόχο την υποστήριξη των υφιστάμενων κοινωνικών δομών του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κατά την υπογραφή του Συμφώνου ανέφερε: «Είμαστε πάντα δίπλα σε παρεμβάσεις και δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολή  υγειονομική περίοδο που διανύουμε. Στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού που αδιάλειπτα τα τελευταία 25 χρόνια προσφέρει χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά ».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε: « Με την υπογραφή του Συμφώνου συνεργασίας ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά στον κοινό μας στόχο που είναι η προστασία όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών τους στο Ηράκλειο».

Η υπογραφή του Συμφώνου έγινε παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένας Παπαδάκη , της Συντονίστριας του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κρήτη Χρυσής Μπομποδάκη και της Ψυχολόγου του Οργανισμού στην Κρήτη Φωτεινής Παπαδάτου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ