Διακοπές ρεύματος αύριο σε Σάρχο και Πενταμόδι

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 24 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Πενταμόδι, στην περιοχή του κέντρου του χωριού.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Παππαπέτρου Γαβαλά από την οδό Λάδωνα μέχρι την οδό Φαιστού και στις οδούς Τυμπακίου, Αλφειού, Κυψέλης και Λούρου.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωρίο Σάρχος, στην περιοχή της οικίας Κουκουλάκη Σταύρου.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αγ.Αικατερίνη στα νταμάρια, στις οδούς Λουδοβίκου Παστέρ, Αγ.Φιλοθέης και στην οδό Γιατρών του Κόσμου.

Τρίτη 25 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη Γιόφυρο στις οδούς Ρεθύμνου, Ιλιάδος, Ιτέας, Λάρισσας, Λακωνίας, Λακεδαίμωνος, Μυλωνά και στη λεωφ.62 Μαρτύρων από την οδό Ιλιάδος μέχρι την οδό Γιόφυρου.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Κόκκινος Πύργος, στην περιοχή της οικίας Ελ.Αυγενάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Γιαμμαλάκη, στην περιοχή της επιχείρησης Heraklion center, στις οδούς 1878, Αμαρίου και Βιστάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στην περιοχή του ελαιουργείου Πρωτογεράκη και των αντλιοστασίων Τυμπακίου Νο 1, 2 και 3.

Από τις 9 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Ατλαντίδος από Λάππας μέχρι Ιερολοχιτών, Παρασκευοπούλου από Ιερολοχιτών έως Μ.Βλάχου, Ιερολοχιτών από Σουκατζίδη έως Πατρ.Φωτίου, Γιακουμάκη από Χαλέπας έως Παρασκευοπούλου, Πατρ.Γρηγορίου και Ραυτοπούλου από Παρασκευοπούλου μέχρι Πατρ.Φωτίου, Χαλέπας από Ηγ.Γαβριήλ μέχρι Ραυτοπούλου, Ηγ.Γαβριήλ.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στην περιοχή των εγκαταστάσεων του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου Τυμπακίου.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του συσκευαστηρίου Τσουρδίνη.

Τετάρτη 26 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη, των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στην περιοχή των ελαιουργείων Ντυσπιράκη, Μανασάκη – Στεφανουδάκη, στην περιοχή της επιχείρησης Μπετόν Μεσσαράς και των αρδευτικών Σαββάκη, Μιχαλομανωλάκη και γεώτρηση 207 ΤΟΕΒ Μοιρών.

Πέμπτη 27 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στον οικισμό Βοριάς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Γενικά στο χωριό Αληθινή.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Ασήμι, στην περιοχή πλησίον του φαμακείου και της εκκλησίας.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Ασήμι, στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου.

Παρασκευή 28 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Απομαρμάς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Γέργερη, στις περιοχές του ελαιουργείου Κατσαμάνη και του ελαιουργείου του συνεταιρισμού της Γέργερης .

Από τις 9 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Μιχ.Πεδιώτη στην περιοχή πλησίον της επιχείρησης Macdonalds.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ