Δολοφονία Καρολάιν- Γλυκά Νερά: Το σκίτσο, ο κύκλος των 40 υπόπτων κι η πορεία των ερευνών

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Tα στελέχη του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό τις έρευνες.

Με μεθοδικότητα και υπομονή συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τους δράστες της άγριας δολοφονίας της άτυχης Κάρολαϊν, που βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της, στην σοφίτα του σπιτιού της στα Γλυκά Νερα.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών, για την εξιχνίαση της υπόθεσης και της σύλληψης των τεσσάρων συνολικά ατόμων που ενεπλάκησαν στην δολοφονία, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα που εξέπεμπαν από το σημείο της δολοφονίας της 20χρονης μεταξύ 04:30 και 06:30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Όπως διαπιστώθηκε από την σάρωση, αρκετά ήταν τα κινητά που είχαν ενεργοποιηθεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη τους, με τους κατόχους τους. Παράλληλα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα «ορφανά» δείγματα DNA που βρέθηκαν στους χώρους του σπιτιού, αλλά και να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που κινήθηκαν στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας.

Οι αρχές, σύμφωνα με το σκίτσο που έφτιαξαν, σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της 20χρονης, έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο 40 υπόπτων που παρουσιάζουν κοιτά χαρακτηριστικά. Αξιωματικοί που συμμετέχουν στην υπόθεση, εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα οι δράστες θα ταυτοποιηθούν και θα συλληφθούν.

Πηγή: skai.gr

Related Articles