Συμφώνησε ο Καμπετσής με την Γκεζτέπε στα 500 χιλ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα κάνουν λόγο για συμφωνία του 22χρονου επιθετικού με την Γκεζτέπε κι όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς το τέλος της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό, ενώ μέχρι αύριο θα υπάρξει και οριστικό τέλος!

Το «τριφύλλι» θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500 χιλιάδες ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δικαιούται ένα ποσό και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, το οποίο πάντως είναι ανεξάρτητο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό deal για τον Παναθηναϊκό δεδομένων των συνθηκών στην αγορά και ειδικά από τη στιγμή που ο Καμπετσής είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογιζόταν για βασικός την επόμενη σεζόν. 

Συνήθως τέτοιες περιπτώσεις έφευγαν ως ελεύθεροι από το «τριφύλλι», όμως, τώρα η εξέλιξη αυτή είναι τρομερά συμφέρουσα για τον σύλλογο με το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του. 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...