Ινδή νύφη πέθανε από καρδιά την ώρα της τελετής – Ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδερφή της

Petite Perle 300×250

Μια νεαρή νύφη κατέρρευσε και πέθανε στον ίδιο της το γάμο στην Ινδία με αποτέλεσμα ο γαμπρός να παντρευτεί τελικά την αδερφή της στην ίδια τελετή όταν η οικογένεια αποφάσισε να μην την αναβάλει.

Η νύφη, που ονομαζόταν Σάρμπι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την τελετή στην πόλη Ετάουα, μόλις αντάλλαξε γιρλάντες από λουλούδια με τον σύζυγό της Μαντζές Κουμάρ ως μέρος της ινδουιστικής γαμήλιας παράδοσης. Ο γιατρός από το τοπικό χωριό που κλήθηκε στη σκηνή, δεν μπόρεσε να την σώσει.

«Στο ένα δωμάτιο ήταν η νεκρή, στο άλλο έντυναν την άλλη νύφη»
Ωστόσο, αντί να σταματήσει ο γάμος, οι οικογένειες των δύο πλευρών συμφώνησαν να συνεχίσουν την γαμήλια τελετή αντικαθιστώντας τη νύφη με την αδερφή της Νίσα. Το πτώμα της Σάρμπι διατηρήθηκε σε ένα διπλανό δωμάτιο και μετά τον γάμο, αποτεφρώθηκε.

Ένας από τους θείους της Σάρμπι, ο Ατζάμπ Σινγκ, δήλωσε στην Daily Mail πως ήταν μια «σκληρή απόφαση» για την οικογένεια το να συνεχίσει το γάμο. Ο αδερφός της Σάρμπι, Σαουράμπ, πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ένα νεκρό σώμα ήταν στο ένα δωμάτιο και στο άλλο ετοιμαζόταν μια νύφη. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων IANS. «Οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν και κάποιος πρότεινε πως η νεότερη αδερφή μου η Νίσα, θα έπρεπε να παντρευτεί τον γαμπρό. Οι οικογένειες συζήτησαν το θέμα και συμφώνησαν και οι δύο».

Τι όμως μπορεί να οδήγησε στην απόφαση αυτή; Η οικογένεια της νύφης ίσως περίμενε προίκα, ενώ ο γαμπρός θα ήθελε να αποφύγει το στίγμα της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ