ΗΠΑ:Πορτοφόλι βρέθηκε μετά από… 46 χρόνια και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις… Αυτό δείχνει και η ιστορία μιας γυναίκας στις ΗΠΑ, η οποία βρήκε το χαμένο πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια. 

Το πορτοφόλι ανακαλύφθηκε τυχαία, κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater. Οι εργάτες που το βρήκαν όταν το άνοιξαν είδαν ότι είχε μέσα ένα δίπλωμα οδήγησης με το Colleen Distin και με την βοήθεια των social media κατάφεραν να την εντοπίσουν. 

«Δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα» λέει ο Tom Stevens, ο εργαζόμενος που βρήκε το πορτοφόλι. Οι εργάτες βρίσκονταν στη σοφίτα του θεάτρου για να διορθώσουν κάποια πράγματα τον πολυέλαιο που είχε και κάποια σκουπίδια. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το πορτοφόλι της Colleen Distin. 

Το πορτοφόλι είχε παλιές φωτογραφίες, ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead, και το όνομα της ιδιοκτήτριας: Colleen Distin. Η επόμενη κίνηση του Tom Stevens λοιπόν ήταν να κάνει μια ανάρτηση στην σελίδα του κινηματογράφου με φωτογραφίες από το πορτοφόλι και αναζητώντας την Colleen Distin. 

πηγή: newsit.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ