Ο Χάρης Μαμουλάκης για τις πανελλαδικές: Ζήστε τη στιγμή!

Petite Perle 300×250

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι κάθε επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές που από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εξετάσεις που σημαδεύονται από τις σημαντικές ιδιαιτερότητες που η πανδημία επέφερε στη σχολική χρονιά, τις αλλαγές στον τρόπο προετοιμασίας των υποψηφίων, την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν μαθητές και εκπαιδευτικοί, αλλά και οι γονείς, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Σημαδεύονται όμως και από την αλλαγή στο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μια αλλαγή που θεωρούμε ότι μόνο αρνητικά αποτελέσματα επιφέρει στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η στιγμή στη ζωή των παιδιών μας, είναι μόνο ένας από τους σημαντικούς σταθμούς της πορείας τους. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, τίποτα δεν τελειώνει με τις πανελλαδικές. Το ακριβώς αντίθετο. Τότε αρχίζουν όλα! Γι' αυτό και σας προτρέπω να ζήσετε τη στιγμή! Να δημιουργήσετε μια όμορφη ανάμνηση που θα σας συντροφεύει στη ζωή σας. Καλή δύναμη σε όλες και όλους!».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ