Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ένωσης

Petite Perle 300×250

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει δύο στάδια, ενώ στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε σήμερα (16/06) την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ νωρίτερα παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος τεχνικός της Ένωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους με την ομάδα, ενώ αν η ΑΕΚ παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν έχει λόγο να φοβάται κανέναν.

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει αύριο (17/06) για το Πήλιο, όπου θα γίνει η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και θα βοηθήσει τον Μιλόγεβιτς να μάθει καλύτερα την ομάδα του, αλλά και να δει τις ανάγκες που έχει η ομάδα για ενίσχυση, από κοινού με τις αποχωρήσεις.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα παραμείνει στο Πήλιο μέχρι τις 24 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να αναχωρήσει τρεις ημέρες αργότερα, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.about:blank

Εκεί η Ένωση θα δώσει τέσσερα φιλικά. Το τελευταίο εξ αυτών είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, με την ΑΕΚ να τίθεται αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ στις 9 Ιουλίου. Στις 30 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει τη Φίτεσε, στις 3 Ιουλίου τη Φέγενορντ και στις 6 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το πρόγραμμα προετοιμασίας: 

"Μετά τη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα, η αποστολή, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα, θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Βόλου και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Hotel Portaria, από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Στις 27 Ιουνίου (16.35) η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ της SKY EXPRESS, με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Η οργάνωση των φιλικών όπως και της προετοιμασίας της ομάδας μας στην περιοχή του Burg Haamstede, Zeeland, στην Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, γίνεται σε συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία PR Sport. Στη διάρκεια της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel ter Duin

Κατά την παραμονή της ομάδας μας στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω φιλικά:

30/6: Φίτεσε-ΑΕΚ

3/7: Φέγενορντ-ΑΕΚ

6/7: Αντβέρπ-ΑΕΚ

9/7: Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ

Η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει μέσω Βρυξελλών στην Αθήνα στις 9 Ιουλίου, αμέσως μετά το τελευταίο φιλικό".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ