Ανοίγει σήμερα η αυλαία για τις δραστηριότητες του Μουσείου El Greco

Petite Perle 300×250

Σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, ανοίγει η αυλαία για τις δραστηριότητες του μουσείου El Greco, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν μόνο εκθέσεις ζωγραφικής αλλά και άλλες διαφορετικές και πρωτότυπες δράσεις, που θα γεμίσουν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι μας. Παρ' όλες τις δυσκολίες της εποχής μας, διεκδικούμε το δικαίωμα στην τέχνη, σε όλες της τις μορφές, οργανώνοντας εκθέσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε όλο το κόσμο, σε όλες τις ηλικίες, με θεματικό περιεχόμενο σύγχρονο αλλά και διαχρονικό.

Στην ανακοίνωση του Μουσείου, αναφέρεται:

Ξεκινάμε, κάνοντας τα «Πρώτα Βήματα», με την ερασιτέχνη ζωγράφο Ειρήνη Μπαλαλή, μια σύγχρονη, ανήσυχη και δυναμική παρουσία στον κόσμο της τέχνης, που θα μας αποκαλύψει μέσα από την προσωπική της ματιά τον κόσμο, όπως τον αντιλαμβάνεται η ίδια. Σήμερα, 3/7 είναι τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει ως τις 15/7.

Η συνέχεια διαμορφώνεται πέρα από τα ελληνικά σύνορα, με θέμα άκρως επίκαιρο και ματιά εναλλακτική, ενώ ο Αύγουστος περιλαμβάνει προγράμματα βασισμένα στην πολυτροπικότητα, από μια εντελώς διαφορετική οπτική που θα συγκινήσει.

Η είσοδος στις εκθέσεις είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ