Λάρισα: Φοιτήτριες βρήκαν πορτοφόλι με 8.000 ευρώ και το παρέδωσαν

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Την πράξη τους εξήρε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας.

Δύο εργαζόμενες φοιτήτριες στη Λάρισα συγκίνησαν με την πράξη τους τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Αστέριο Μαντζιώκα, καθώς βρήκαν πορτοφόλι με περιεχόμενο 8.000 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσαν στην ΕΛ.ΑΣ. για να παραδώσουν τον θησαυρό. Σε ανάρτησή του ο κ. Μαντζιώκας αναφέρει:

«Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα “καλά νέα” σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€.

Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους…. Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας….», τονίζει ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλία.

Related Articles