Νέος χώρος στάθμευσης στην Αγία Πελαγία (φώτο)

Petite Perle 300×250

Στο πιο τουριστικό μέρος του Δήμου Μαλεβιζίου, την κοσμοπολίτικη Αγία Πελαγία οι χώροι πάρκινγκ αποτελούν πρόβλημα για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους και να επισκεφτούν τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Εκτός το δημοτικό πάρκινγκ οι χώροι ασφαλούς στάθμευσης είναι ελάχιστοι και ειδικά τα Σαββατοκύριακα η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη με συνέπεια πάρα πολλοί να μην προτιμούν την Αγία Πελαγία για τις στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Στην περιοχή του Λενικού όπου έχει κατασκευαστεί το τουριστικό θέρετρο της οικογένειας Κασμιρλή υπάρχει ιδιόκτητος χώρος πάνω από το συγκρότημα περίπου 10 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου αφιλοκερδώς για τη φετινή σαιζόν μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες του Αντιδημάρχου Γιώργου Πετούση και τη συνδρομή του προέδρου της κοινότητας Γιώργου Πεδιώτη.

Έτσι τις επόμενες 10 ημέρες με την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου ο χώρος θα διαμορφωθεί και θα στρωθεί με υλικά για να αποτελέσει ένα πρόσθετο πάρκινγκ στην περιοχή που θα λύσει το μεγάλο θέμα με την στάθμευση των οχημάτων που επισκέπτονται την Αγία Πελαγία.

Με δηλώσεις του στη Φωνή Μαλεβιζίου ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης ευχαρίστησε την οικογένεια Κασμιρλή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για την παραχώρηση του οικοπέδου και τόνισε ότι με αυτή την παρέμβαση δείχνουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για την περιοχή της Αγίας Πελαγίας που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους και επισκέπτες της. Στο άμεσο μέλλον η δημοτική αρχή σχεδιάζει περαιτέρω επεμβάσεις που θα βοηθήσουν αυτή την τουριστική περιοχή του Δήμου μας και κυρίως τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ