Επανέρχονται οι μάσκες σε Ηράκλειο-Ρέθυμνο;

Petite Perle 300×250

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επανέλθουν από αύριο κιόλας οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους στους δύο «πορτοκαλί» νομούς της Κρήτης, ο Ανιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1  ο κ. Παττακός ανέφερε πως μέχρι αύριο αναμένεται η δημοσίευση νέου ΦΕΚ, το οποίο θα αφορά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα θα εκδοθεί το νέο ΦΕΚ το οποίο θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις από την υφιστάμενη κατάσταση. Κάτι ακούστηκε για μάσκες σε εξωτερικούς χώρους μάσκες», ανέφερε ο κ. Παττακός διευκρινίζοντας πως η επαναφορά του μέτρου αν γίνει θα επιβληθεί τοπικά σε περιοχές όπου παρουσιάζεται αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

«Ειδικά σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο είναι πολύ αυξημένα τα κρούσματα και αυτό δημιουργεί προβληματισμό. Γι' αυτό περιμένουμε το ΦΕΚ, για να δούμε αν περιέχει κάποια διαφορετικά στοιχεία λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και των ίδιων των πολιτών στην καθημερινότητά τους», σημείωσε ο κ. Παττακός.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ