Άλιμος: Σοκάρουν το βίντεο-ντοκουμέντο και τα λόγια του πατέρα του 14χρονου

Petite Perle 300×250

Ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος των ανηλίκων που κατηγορούνται για το μαχαίρωμα 14χρονου χθες στην περιοχή του Αλίμου.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση συμμορίας ανηλίκων εναντίον 14χρονου στον Άλιμο είδε το φως της δημοσιότητας. Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος φαίνεται μια παρέα έξι αγοριών και τριών κοριτσιών να τρέχει προς το σημείο που βρίσκεται ο 14χρονος ενώ στη συνέχεια απεικονίζονται να διαφεύγουν τρέχοντας αφού τον έχουν μαχαιρώσει τρεις φορές στα πλευρά.

Στο ίδιο βρίσκονταν και η παρέα η οποία επιτέθηκε στον 14χρονο και τον μαχαίρωσε. «Όλα έγιναν για μια ματιά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου.

«Χθες το απόγευμα ενώ ήμουν στη δουλεία δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από φίλο του γιού μου ο οποίος με ενημέρωσε οτι χτύπησαν τον γιο μου. Όταν έφτασα στο σημείο είδα τον γιο μου μέσα στα αίματα. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά. Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά. Ειναι μικρές οι πληγές», είπε ο πατέρας του θύματος.

«Δεν προηγήθηκε τίποτα. Ειχαν πάει τα παιδιά για μπάνιο στον Άλιμο. Πηραν το λεωφορείο 140. Μέσα στο λεωφορείο έψαχναν θέση να καθίσουν και έπεσε η ματιά τους πάνω στα παιδιά…»

Ο 14χρονος και οι φίλοι του κατέβηκαν στη στάση του λεωφορείου στη οδό Λαμίας στον Άλιμο προκειμένου να πάρουν κάτι να φάνε από γνωστό φαστφουντάδικο που βρίσκεται στην περιοχή. «Οι φίλοι του γιου μου μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να παραγγείλουν ωστόσο ο γιος μου έμεινε για λίγο μόνος του. Πέρασαν λίγα λεπτά και ξαφνικά μπροστά του εμφανίστηκε η παρέα που βρίσκονταν στο ίδιο λεωφορείο. Εκεί ένας από αυτούς τον πλησιάζει και αφού του λέει που είναι οι άλλοι που μας κοίταζαν μέσα στο λεωφορείο, παίρνει από τον γιο μου το κινητό του. Μόλις του πήραν το τηλέφωνο ένας άλλος άρχισε να του φωνάζει "τώρα μαλ@@@ θα σε μαχαιρώσω". Άρχισε να τον χτυπάει και στη συνέχεια να τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Στην αρχή ο γιος μου δεν κατάλαβε ότι τον μαχαιρώνουν, νόμιζε ότι δέχονταν μόνο γροθιές. Μετά είδε τα αίματα και το κατάλαβε».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ