ΟΦΗ: Στην Ολλανδία ο Καμάου υπογράφει με τους Κρητικούς

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μπρους Καμάου στον ΟΦΗ, με τον 26χρονο Αυστραλό μεσοεπιθετικό να μεταβαίνει στην Ολλανδία προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή βρίσκεται ο ΟΦΗ. Το Σάββατο (17/7) μετέβη στην Ολλανδία ο Μπρους Καμάου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή των Κρητικών στο Όστερμπεκ, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, Γρηγόρης Τσινός, υποδέχθηκε τον 26χρονο Αυστραλό μεσοεπιθετικό. Η συμφωνία με τον ΟΦΗ είχε επιτευχθεί προ ημερών, ωστόσο ένα τυπικό πρόβλημα με τη βίζα, είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της μεταγραφής.

Πλέον, ο Καμάου θα περάσει απ’ τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί απ’ τους Κρητικούς. Ο Αυστραλός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην στη Γουέστερν Σίντνεϊ, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...