Αλέξης Κούγιας: "Ο 30χρονος μπορεί να πήρε νομικές συμβουλές πριν ομολογήσει"

Petite Perle 300×250

Την διεξαγωγή έρευνας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και στον κινητό του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ζητά ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας εξήγησε πως αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα λεγόμενα του 30χρονου, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει έρευνα στους σκληρούς δίσκους του ηλεκτρονικού υπολογιστή του -καθ'ομολογίαν δράστη-, καθώς και στο κινητό του. «Τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές 'μιλάνε'» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε αρχικά ότι για εκείνον είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα καθώς η 26χρονη κηδεύθηκε ανήμερα της γιορτής της ενώ αποκάλυψε πως με τον πατέρα της έχουν μεγαλώσει μαζί.

Γιατί αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα λεγόμενα του δράστη

Στη συνέχεια τόνισε ότι αντιμετωπίζει με επιφυλάξεις όσα λέει ο 30χρονος.

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ'ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία».

Τόνισε, επίσης, ότι περιμένει την ιατροδικαστική έκθεση «για να δούμε τα χτυπήματα στο σώμα της και αν οι σωματικές βλάβες είναι θανατηφόρες από το χτύπημα στα βράχια. Απομένει ακόμα το DNA, το σχεδιάγραμμα, τα αποτυπώματα και μόνο όταν είναι όλα στην δικογραφία, θα έχουμε σαφέστερη εικόνα».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ