Ν. Χαρδαλιάς: Τα επόμενα 24ωρα θα αξιολογηθεί η παράταση ή όχι των μέτρων στη Μύκονο

by ELENH STATHOGLOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Tα πρόσθετα μέτρα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στη Μύκονο από το περασμένο Σάββατο δείχνουν ότι κατάφεραν μερικώς να ανακόψουν την περαιτέρω διασπορά του ιού και την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, ενώ η παράτασή τους ή όχι, όπως είπε, θα αξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα και εγκαίρως θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε πως τα δεδομένα στη Μύκονο δείχνουν υψηλή επιδημιολογική επιβάρυνση, αλλά και μερική σταθεροποίηση της κατάστασης, ενώ αρχίζει και να διαφαίνεται και μια μικρή τάση μείωσης.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε πως προέκυψε ότι δεν υπάρχουν νέες συρροές στο νησί και πως τα όποια νέα κρούσματα σχετίζονται με τις ήδη υφιστάμενες συρροές των προηγούμενων εβδομάδων.

Πηγή: naftemporiki.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...