Η νεότερη αθλήτρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι 12 ετών

Petite Perle 300×250

Η Χεντ Ζάζα έγινε η νεότερη αθλήτρια που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έγραψε ιστορία η Χεντ Ζάζα!

Η Συριανή αθλήτρια του πινγκ πονγκ έγινε η νεότερη αθλήτρια που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς είναι μόλις 12 ετών!

Συγκεκριμένα η Ζάζα έχει γεννηθεί την 1η Ιανουαρίου του 2009!

Η 12χρονη αθλήτρια από τη Συρία, Χεντ Ζάζα ηττήθηκε σήμερα 24/7 στον πρώτο της αγώνα στο Ολυμπιακό τουρνουά του πινγκ πονγκ και έγινε… viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χεντ Ζάζα που έγινε η μικρότερη αθλήτρια, η οποία συμμετείχε σε Ολυμπιακό τουρνουά γνώρισε την ήττα με 4-0 (11-4, 11-9, 11-3, 11-5) σε 24 λεπτά, από την Λιου Ζια από την Αυστραλία.

Το στιγμιότυπο που φεύγει από το γήπεδο «ταξίδευσε» μέσω των social media προκαλώντας σχόλια συμπάθειας για τη νεαρή αθλήτρια, η οποία μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σημείωσε:

«Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν ήδη επίτευγμα. Δεν μου ζητήθηκε να κερδίσω, αλλά να παίξω καλά. Νομίζω ότι είχα καλή απόδοση και έμαθα από την ήττα. Θέλουμε να δείξουμε ότι παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση του πολέμου, πρέπει να κάνουμε κάτι. Για μένα, έκανα κάτι. Ένα κορίτσι 12 ετών που έπαιζε με μια αθλήτρια 39 ετών και πήρε 9 πόντους, αυτό είναι ένα κατόρθωμα»!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ