Mε Βολονάκη προπονητή ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποίησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Αλμυρού οι διοικούντες μετά από διαλλογική συζήτηση αποφάσισαν να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας του Γαζίου ο Δημήτρης Βολονάκης.

Έτσι ο Δημήτρης Βολπνάκης πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απο την διοίκηση για συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Μετά από τη συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ. ο Δημήτρης Βολονάκης κλήθηκε και πήγε στα γραφεία της ομάδας, όπου συζήτησε επί μακρόν με τους ανθρώπους του συλλόγου .

Ο Αλμυρός ήταν σε προχωρημένες επαφές με Αθηναίο προπονητή, αλλα η λύση Βολονάκη θεωρήθηκε η καλύτερη από την διοίκηση. Έτσι επιβεβαιώθηκε αυτό που έλεγε εδώ και μέρες οτι αν ο προπονητής που θα πάρει είναι από το Ηράκλειο τότε αυτός θα είναι ο Δημήτρης Βολονάκης .

Ο έμπειρος τεχνικός κέρδισε άλλους συναδέλφους του ,απο το Ηράκλειο που ειχαν αυτοπροταθεί στον Αλμυρό όπως ο Μηνάς Πίτσος ,ο Πέτρος Μαρινάκης,ο Βασίλης Κρασανάκης , ο Αντώνης Ανδρουλάκης και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Μετά τη λήξη της εκκρεμότητας του προπονητή σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές απο το υπάρχων ρόστερ, αρκετούς απο τους οποίους θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Αλμυρός θέλει να κρατήσει παίκτες όπως οι Ξενοκτιστάκης ,Αδαμάκης,Γιαλούσης ,Κάρεν, Λεόν, Μέντες ,Χανιωτάκη, Απλαδά και Κουράκη . Όλοι οι παραπάνω παίκτες κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν σύντομα σε συμφωνία με την διοίκηση του Αλμυρού .

Από κει και περα θα έρθουν στον Αλμυρό ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά , ενώ θα ρίξει δίχτυα στην Αργεντινή αυτό το καλοκαίρι , από όπου ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα φέρει δυο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι απο το πάνω ράφι και θα κάνουν την διαφορά .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ