Κρήτη: Kαμπάνια του συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» για την πρόληψη και τον εμβολιασμό

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», με κύριο γνώμονα πάντα τον ασθενή, ξεκινάει μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με σύνθημα «Μην παίζεις με τη ζωή σου. Ενημερώσου, εμπιστεύσου τα στοιχεία. Μίλησε με το γιατρό σου».

Η καμπάνια αυτή έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τους προληπτικούς ελέγχους υγείας, οι οποίοι εξαιτίας της πανδημίας έχουν αμεληθεί, τους επανελέγχους των ασθενών και τον εμβολιασμό των ίδιων και των αγαπημένων τους προσώπων.

Εδώ και περισσότερο από 1,5 χρόνο ζούμε όλοι μια πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία μας έχει αποσυντονίσει  και έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές μας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τους ετήσιους ελέγχους μας. Η πρόληψη σώζει ζωές. 

Μοναδικό όπλο μας σε αυτό τον αγώνα είναι η πρόληψη και ο εμβολιασμός. Ιατροί και ακαδημαϊκοί  στον τομέα Υγείας συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθειά μας, με κύριο μέλημά τους τον ασθενή. Οι ίδιοι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους καθημερινά για να βοηθήσουν εμάς, εμείς τι κάνουμε;

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...