Σταύρος Λουλαδάκης: «Θα θρηνήσουμε θύματα» (video)

Petite Perle 300×250

«Το πρόβλημά μας είναι τεράστιο εδώ στο Πολύδροσο» δηλώνει απογοητευμένος στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, Σταύρος Λουλαδάκης.


Ο ίδιος αλλά και οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα μηχανάκια, τις κόντρες, την ιλιγγιώδη ταχύτητα, την ηχορύπανση και την ασφάλεια όταν διασχίζουν τον ποδηλατόδρομο.

«Δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση. Όλοι οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί, έχουν ξεπεράσει τα όριά τους» αναφέρει ο κ. Λουλαδάκης.

Στην ευθεία του ποδηλατόδρομου, όπως επισημαίνει, γίνονται καθημερινά ατυχήματα, με υλικές ζημιές και ελαφριούς τραυματισμούς.

«Περνάνε χωρίς να ελέγχουν τίποτα, ούτε stop, ούτε διάβαση. Κινδυνεύουμε όλοι… Βρήκαν το συγκεκριμένο σημείο και κάνουν κόντρες. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ελαφριά ατυχήματα. Εύχομαι να μείνουμε σε γρατζουνιές και να μην φτάσουμε σε κάτι περισσότερο».


Ο κ. Λουλαδάκης απευθύνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας: «Κάντε κάτι! Θα θρηνήσουμε θύματα! Να μπει σαμαράκι στο δρόμο ή να γίνει κάτι σε αυτή στην ευθεία πριν είναι αργά! Κάντε ό,τι μπορείτε… Είναι μεγάλο το πρόβλημα»…

Ο ίδιος καλεί σήμερα τους κατοίκους της περιοχής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:30 στον Ποδηλατόδρομο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ